Козюра «заробив» землю, голосуючи за бюджет, - депутат

Козюра «заробив» землю, голосуючи за бюджет, - депутат
Депутат Луцькради Микола Собуцький каже, що за на голосуванні за зміни до бюджету деякі депутати, зокрема Андрій Козюра, "виторговував" собі ласий шматок землі.

Про це він розповів в інтерв'ю Інформаційному агентству ВолиньРost.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З СОБУЦЬКИМ ПОВНІСТЮ

"Досить цікаве, та досить "неполітичне" питання, - так заявляв на сесії виконувач обов'язків міського голови Ігор Поліщук. Вийшла досить цікава ситуація, бо за бюджет не голосували такі фракції як "Свобода", "Самопоміч", "Народний контроль" та "БПП-Солідарність". Ці фракції не голосували, бо не хотіли, щоб знімали 10,5 мільйонів на будівництво 27 школи, яка будується в 55-ому мікрорайоні", зауважив обранець громади.

Таке рішення прийняли не випадкво, акеруючись волею мешканців мікрорайону.

"Як писали ЗМІ, не проголосували з "укропівської" більшості депутати Андрій Козюра та Майя Шостак. Після оголошення перерви "радикал" Сергій Була підійшов до Поліщука і, навіть на записі чути, що сказали, що "Козюра кинув сюрприз", - зауважив Собуцький. Він каже, що здогадувався про своєрідін торги між колегами з ппривоу цього питання.

"Тобто Козюра мав би віддати голос за зміни до бюджету, натомість, заручившись підтримкою в голосуванні за "його питання".

Так, на попередні дві сесії виносилося питання про виділення земельної ділянки 0,5га громадянину Юрію Войту. Як стало відомо, Войт є помічником Андрія Козюри. В рішенні йдеться про безкоштовне виділення землі, риночна вартість на аукціоні на старті становила б 4 мільйони", - розповів обранець громади. Таким чином, разо із "зняттям" 10-ти мільйонів, ще 10 не надійдуть до бюджету міста за рахунок продажу землі.

"Коли почали вдруге голосувати за бюджет, то на сесії з'явився іще один депутат Валерій Бондарук . Тоді і Шостак, і Козюра, і Бондарук проголосували за зміни до бюджету. Отож, маємо підтвердження того, що "торги" мають місце в міській раді", - підсумував Собуцький. Мовляв, деякі депутати прийшли в раду саме для того, аби вирішувати

Депутати діляться на два типи: ті, які прийшли захищати громаду, місто, і працюють для цього, а є такі, що вирішують свої бізнесові питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БЮТ вже більше десяти років грабує місто. Вже забули депутата Гриба ,який отримав аж три безкоштовних ділянки. І так кожен тимошенківець.
Відповісти
Ой да ладно ви по типу здивовані? А звідки в Козюри статки звідки Мерседес, думаєте від адвокатської діяльності да ага ...... Хапуга як і більшість
Відповісти