Дивовижна дружба: волинська родина врятувала дитинча козулі

Дивовижна дружба: волинська родина врятувала дитинча козулі
В селі Сусваль Володимир-Волинського району родина виходжує козеня, яке глава сімейства знайшову лісі ще 14 травня.

Про це повідомляє БУГ.

“На День матері я випасав худобу поблизу лісу, в один момент корови збіглися і почали голосно мукати. Пішов, щоб їх розігнати і вияснити причину такого дивного їхнього поводження. Коли прийшов, то побачив на траві багато крові і зовсім недалеко мале козеня. Воно було обезсилене і навіть не стояло на ногах. Де зникла старша козуля мені невідомо,” – розповів Володимир.

Чоловік зазначив, що не зміг залишити маленьку козульку напризволяще та забрав додому. Радився із досвідченим лісником, як краще поставити тварину на ноги. Із дружиною знайшли пляшечку із соскою меншої доньки та вигодовували молоком корови.

Наразі козуля підросла, однак дружина жаліється, що зійшли характерні плямки. Також подружня пара розповіла, що менша дочка і козулька стали кращими подругами. Козеня назвали Еммою. Дружина хвалиться: ”Дочка кличе козеня “Котичку, Емма йди сюди!”.

Пан Володимир розповів, що тваринка побуде в їх сім’ї ще кілька тижнів, а після цього мають забрати до Шацького національного парку, де житиме в своєму природньому середовищі. А поки діти з усієї вулиці збігаються погратися з козулькою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.