Луцькі ОСББ просять Порошенка повернути субсидії

Луцькі ОСББ просять Порошенка повернути субсидії
Представники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у Луцьку записали відеозвернення зв’язку із заборгованістю з виплатою субсидій від січня 2017 року. За цей час лише перед луцькими ОСББ держбюджет заборгував понад 8 мільйонів гривень.

Звернення адресують до президеннта Петра Порошенка, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та голови Верховної Ради Андрія Парубія.

У зверненні представники ОСББ зауважують, що через заборгованість держави з відшкодування пільг та субсидій об’єднання не можуть виконувати свої статутні зобов’язання, належне утримувати будинок та прибудинкові території, готуватися до опалювального сезону.

Окрім того, через відсутність компенсації під загрозою опинилася експлуатація ліфтів, звільнено чимало працівників та виникають труднощі із своєчасними розрахунками з постачальниками послуг. Тому високопосадовців просять негайно вирішити питання погашення заборгованості із відшкодування пільг та субсидій.

Зі свого боку, зазначають представники ОСББ, вони інформують співвласників про катастрофу із фінансовою ситуацією через невиконання державою зобов’язань. Мовляв, саме держава несе відповідальність за припинення належного утримання будинків через заборгованість.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я думав тільки моєму Осбб так повезло ) Нічого, це гарний стимул шукати нові джерела фінансових надходжень. Пресуйте власників комерційних приміщень, особливо "генделиків". Вводьте підвищуючі коефіцієнти для окремих категорій, що заважають жити іншим. Тільки коректно все оформлюйте - через збори та зміни статуту. Особисто в мене, субсидія становить тільки 25% бюджету Осбб. Саме завдяки вищеописанним діям. Керуйте розумно, не опускайтесь до рівня ЖЕКів.
Відповісти
Останні новини
Луцькі ОСББ просять Порошенка повернути субсидії
04 липень, 2017, 11:58