Оприлюднили зміни в призначенні та наданні субсидій

Оприлюднили зміни в призначенні та наданні субсидій
З 1 травня 2017 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року № 300, якою внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Про це інформують в департаменті соціальної політики Луцької міської ради.

Згідно зі змінами, після закінчення строку отримання субсидії структурні підрозділи з питань соціального захисту населення самостійно здійснюють розрахунок субсидії на наступний період для домогосподарств, які отримували субсидію в попередньому періоді.

Для цього структурні підрозділи з питань соціального захисту населення самостійно збирають необхідну інфрмацію (з ДФС, Пенсійного фонду України та ін.) про доходи громадян за чотири квартали, що передують місяцю, попередньому з якого призначається субсидія.

Відповідно до зазначеного Положення, необхідно здійснити автоматичне перепризначення субсидій з травня 2017 року на новий термін для 46177 домогосподарств міста Луцька.

Також, на виконання пункту 15 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово- комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, департамент соціальної політики до 31 серпня 2017 року за списками підприємств-надавачів послуг ПАТ «Волиньобленерго» та ТОВ «Волиньгаз збут», поверне частину невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня нового опалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу та 150 квт*г електричної енергії (в разі використання природного газу або електропостачання для індивідуального опалення).

Всього відповідно до списків ПАТ «Волиньобленерго» та ГОВ «Волиньгаз збут» підлягають монетизації 3777 домогосподарств міста Луцька.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: субсидії
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.