У Луцьку відкрили фірмовий магазин дверей «Сталь-М»*

У Луцьку відкрили фірмовий магазин дверей «Сталь-М»*
Компанія “Сталь-М” відкрила фірмовий магазин дверей у Луцьку.

Всі, хто завітав на урочисте відкриття, що відбулося 2 липня, відчув атмосферу свята і мав змогу ознайомитись з широким асортиментом продукції компанії, яка пропагує досконалу філософію безпеки.

“Сталь-М” на ринку дверей України вже майже 20-ть років. Двері вхідні, протипожежні, сейфи і фурнітура – віднині, щоб придбати цю якісну та сертифіковану продукцію від компанії, що вже завоювала довіру споживачів, волинянам не потрібно їхати в Рівне, відтепер завітати до фірмового магазину “Сталь-М” можна і в Луцьку.

“Ми виготовляємо дуже високоякісний продукт: двері броньовані вхідні в квартири, двері протипожежні, люки та ворота з межею вогнестійкості 30-60 хвилин. Тому на тому ринку дверей, який зараз є в Україні ми дуже суттєво відрізняємось від інших”, - зазначила заступник директора компанії “Сталь-М” Наталія Муляренко.

Весь асортимент продукції українського виробника “Сталь-М”, потужності якої знаходяться в місті Рівне, сертифікований. На всіх етапах виробництва запроваджена система управління якістю ISO.

Окрім того, клієнти фірмового магазину “Сталь-М” в Луцьку можуть скористатися вигідною пропозицією по програмі “Теплі кредити”.

“Ми співпрацюємо з програмами кредитування “Теплі кредити”, в рамках яких налагоджено співпрацю з місцевою владою по відшкодуванню відсотків по закупівлі продукції, яка забезпечує покращені енергетичні умови в будинку”, - повідомив керівник відділу збуту “Сталь-М” Роман Зубач.

Тож, отримати кваліфіковану консультацію, обрати вхідні двері на будь-який смак і гаманець, а також надійні сейфи та якісну фурнітуру для дверей ви зможете, завітавши до фірмового магазину “Сталь-М”, що розташований в Луцьку на проспекті Соборності, 28.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відкрили фірмовий магазин дверей «Сталь-М»*
05 липень, 2017, 09:00