Лучанин боїться вийти на балкон, всіяний тріщинами

Лучанин боїться вийти на балкон, всіяний тріщинами
Луцький ветеран б’є на сполох через рясні тріщини у стіні свого балкона. Подекуди ширина отворів сягає кількох сантиметрів.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Лучанин Петро Чабанчук показує тріщини у стіні свого балкона. Учаснику бойових дій вони вже третій рік не дають спокійно жити. Відставний офіцер – не зі слабкодухих, однак щоразу, як виходить на балкон, почувається, як на пороховій діжці.

Господар ще 2 роки тому звертався із заявою у товариство М.Ж.К., що обслуговує будинок. Його працівники прийшли та встановили у місці тріщин так званий маяк, аби контролювати, чи вони не збільшуються. Однак, бідкається ветеран, почало руйнуватися в іншому місці.

У нижній частині навісу тиждень тому працівники М.Ж.К. теж встановили маяк, аби заспокоїти дідуся. Нас в обслуговуючій організації запевнили: тріщини не впливають на стійкість балкона.
«Я брала участь у комісії обстеження цього балкону. Там загрози ніякої немає. Є тріщини на стіні пілястри. Майстри ведуть спостереження, записують в журнал. Додатково я ще написала у «Волиньпроект», щоб прийшов спеціаліст, обстежили і визначилися, що з тією стіною можна зробити: чи потрібно її перекласти, чи підсилити і все», – каже заступник директора товариства М.Ж.К. Ярослава Багрич.

Також заступниця директора товариства обіцяє: всі роботи комунальники візьмуть на себе і найближчим часом тріщини перестануть лякати ветерана.

«Якщо, наприклад, проектанти дадуть заключення, що треба перекласти ту стіну, на якій є тріщини, то ми це зробимо. За власний кошт», – каже Ярослава Багрич.

Поки ж комунальники радять господарю зняти із фасаду балкона важкі бетонні плити, які, дійсно можуть тягнути споруду додолу. Петро Чабанчук із цим погоджується, однак, каже: передусім зважатиме на висновок проектантів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця да перекладе,вона вже зі своїми друзями здала підвал на пр.Молоді13:б,розібрали половину підвалу,цеглу продали,рукі їм шашками треба рубати- бєспрєдєл полний!!!
Відповісти
Ці господарі МЖК вже на пр.Молоді 13б всю цеглу стирили,а тепер хочуть пів підвала в оренду здати
Відповісти
Останні новини
Лучанин боїться вийти на балкон, всіяний тріщинами
04 липень, 2017, 19:55