Перед виходом на канікули «Волинь» прийматиме вдома одеситів

Перед виходом  на канікули «Волинь» прийматиме вдома одеситів
У неділю 2 грудня луцька «Волинь» закриває календарний футбольний рік поєдинком із одеським «Чорноморцем».

Як повідомляє прес-служба ФК Волинь, початок матчу на «Авангарді» о 15.30.

Команди виведе на полі арбітр Дмитро Кутаков.

У матчі першого кола «Волинь» в Одесі впевнено перемогла 2:0, при тому що Максим Старцев відбив пенальті, а згодом здійснив чудовий сейв, відбивши удар Бурдужана з близької відстані. Але голи Ізворану та Бікфалві виглядали переконливіше.

У минулому чемпіонаті у виїзному поєдинку «Волині» в Одесі зафіксовано нульову і доволі безбарвну нічию. А в березні у Луцьку «Волинь» несподівано програла 0:2. Отож, «волинянам», зважаючи на статистику, історію останніх поєдинків і не надто вдалі матчі листопада є за що боротися в останньому в цьому році матчі на своєму полі. Так само й одесити приїдуть до Луцька із наміром відплатити лучанам тією ж «копійкою» – тобто виграти на виїзді. Тим більше, «Чорноморець» в останніх матчах вражає, підступивши дуже близько до «зони Ліги Європи».

Не на руку господарям дискваліфікація Ванче Шикова за четверту поспіль жовту картку, отриману у Полтаві. Його може замінити у центрі оборони або Ян Масло, або Олег Шандрук.

Певний час в запорізькому «Металурзі» під керівництвом Романа Григорчука тренувався Володимир Аржанов. Він розповів прес-службі, що Григорчук – вимогливий тренер, намагається змусити свої команди грати у комбінаційний футбол, провадить цікавий тренувальний процес. «Може і сюрпризи приготувати, часто бувають нестандартні розіграші м’яча», – сказав Аржанов. Повний текст інтерв’ю читайте в офіційній програмці матчу «Волинь» – «Чорноморець» та пізніше на офіційному сайті клубу.

Перша зустріч волинян з «Чорноморцем» відбулась 24 травня 1960 року у Луцьку і завершилася відчутною поразкою лучан – 0:3. Взагалі, статистика протистояння «Волині» з моряками не надто вдала для нашої команди. Загалом суперники зіграли між собою 29 матчів між суперниками: одесити виграли вісімнадцять, лучани – шість поєдинків, зафіксовано 5 нічиїх. Різниця голів – 21:51 на користь «Чорноморця».

Як повідомили прес-службу ФК Волинь у спортивній редакції каналу «2+2», коментаторами матчу будуть Олег Шмідт і Вадим Скічко.

У суботу 1 грудня о 13.30 на стадіоні «Підшипник» відбудеться матч молодіжних команд «Волині» та «Чорноморця».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перед виходом на канікули «Волинь» прийматиме вдома одеситів
29 листопад, 2012, 12:37