Вночі у Луцьку горіла ще одна підстанція

Вночі у Луцьку горіла ще одна підстанція
Близько півночі в Луцьку сталась пожежа на ще одній підстанції «Волиньобленерго».

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Загалом 4 липня співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 7 пожеж, що трапилися у Горохівському, Камінь-Каширському, Ковельському та Луцькому районах, а також в обласному центрі.

О 03:13 співробітники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Горохова та працівники місцевої пожежної команди селища Мар’янівка ліквідували пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Сільце Горохівського району. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття горища. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок несправності пічного опалення.

О 03:15 до оперативно-диспетчерської служби міста Луцька надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Коршів Луцького району. Горіння ліквідували рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька та працівники місцевої пожежної команди села Чаруків о 03:51. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено дах, перекриття, меблі та хатні речі. Причина пожежі встановлюється.

О 12:25 у селі Видерта Камінь-Каширського району рятувальники ліквідували горіння дерев’яної господарської споруди, що трапилася, за попередніми даними, внаслідок короткого замикання електромережі. А о 18:15 у селі Раків Ліс вогнеборці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського загасили пожежу в дерев’яному житловому будинку. Імовірно, вогонь спалахнув через коротке замикання електромережі.

У селі Облапи Ковельського району співробітники ДСНС разом з працівниками місцевої пожежної команди сіл Облапи та Доротище загасили пожежу господарської споруди, що, імовірно, спричинили дитячі пустощі з вогнем.

О 23:21 до Служби «101» міста Луцька надійшло повідомлення про пожежу на підстанції ПРАТ Волиньобленерго, розташованої на вулиці Мамсурова в обласному центрі. За 11 хвилин до місця події прибули співробітники двох пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька – 1-ої та 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин. Пожежу локалізовано о 00:02, ліквідовано – о 00:10. Вогнем знищено релейні шафи на двох електролініях. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, вчора опівдні в центрі Луцька рятувальники ліквідували пожежу на трансформаторній станції, внаслідок якої частина міста залишилась без світла та води.

Також у місті зупинився рух електротранспорту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.