У конфлікті навколо волинської газети побачили «світло в кінці тунелю»

У конфлікті навколо волинської газети побачили «світло в кінці тунелю»
Голова НМПУ Ігор Чайка вважає, що голова Ківерцівської райради готовий шукати компроміс у вирішенні проблеми навколо газети «Вільним шляхом».

Про це повідомляє Район. Ківерці.

«Ось воно - ківерцівське ««яблуко розбрату», що, без перебільшення, стало вже всесвітньо відомим! Саме заради цього ламались місцевими депутатами списи... тобто, двері редакції «Вільним шляхом», звільнялися або й досі перебувають під загрозою звільнення працівники видання, рік тривають судові процеси замість законної процедури роздержавлення! Ціна питання - віджата частина редакційного приміщення на користь місцевого відділення міграційної служби та фактично «вбита» газета!» - зазначив Чайка.

«Але, є світло в кінці цього, здавалося б, безнадійно темного тунелю: новий голова райради готовий шукати розумний компроміс, аби позбутися сумної «спадщини папередніка», та й обласна влада нарешті готова до конструктивного діалогу з медіа-профспілкою! І це додає оптимізму, особливо, на тлі завершившихся дводенних зустрічей-перемовин щодо підписання в регіоні «Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю» між представниками влади, правоохоронних органів і медіаспільнотою. А в світлі сумнозвісного «ківерцівського шлейфу» це набуває для Волині особливого значення!» – додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У конфлікті навколо волинської газети побачили «світло в кінці тунелю»
05 липень, 2017, 12:20