Атовці кличуть Поліщука на курс молодого бійця

Атовці кличуть Поліщука на курс молодого бійця
Волинські атовці запросили екс-виконувача обов'язків міського голови Луцька, укропівця Ігоря Поліщука (на фото) на курс молодого бійця.

Нагадаємо, 26 червня він назвав учасників АТО, які приносили голові облради Ігорю Палиці звернення стосовно «житлової програми» для військовослужбовців, «акторами».

Натомість атовці звернулися до нього з листом, в якому запитали: "Де був Ігор Поліщук, молодий здоровий чоловік призовного віку, в той час як ми, ризикуючи життям, грали свої "ролі" на передовій під Донецьком, Луганськом, Іловайськом, Дебальцевим, Маріуполем, Широкіним, на Савур- Могилі?".

Впродовж теми азовець Андрій Д'яченко опублікував у Facebook колаж, на якому розміщені Ігор Поліщук у спортзалі та учасники бойових дій на Сході України, та написав:

"В продовження вчорашньої теми про волинських атовців та Ігоря Поліщука: пане Ігоре, хлопці готові організувати вам проходження курсу молодого бійця на полігоні та підівчити акторському мистецтву)"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Поліщука - ментовська натура. І вуз ментовський. Якщо є біцепси і сила, то навіщо потрібні знання і культура відносин? Взагалі, на фото демострація відсутності розуму.
Відповісти
І . ПОліщук може стати і до лав. А ви ті, що замовили і писали , і дозволили публікацію.І до лав армії не здатні , і до керівництва містатеж , переховуватися можете за статтею .
Відповісти
достали ви вже зи свим "ато".
Відповісти
Полішук може і може стати до лав АРМІЇ. АЛЕ ПО ФАКТУ він ВІДКОСИВ. От така гнида нами керує і називає акторами.
Відповісти