Охорона не допустила директора ЛПЕ на робоче місце

Охорона не допустила директора ЛПЕ на робоче місце
Директора комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігоря Грицюка сьогодні не допустили на територію депо.

Про це від повідомив журналістам ІА «Волинське агентство розслідувань».

Зокрема, охоронець підприємства електротранспорту силою завадив Ігорю Грицюку пройти через прохідну і потрапити на територію ЛПЕ.

«Сьогодні зранку я у звичному режимі прибув на роботу, але охорона мене не пустила на територію підприємства. Пояснили, що це вказівка нового керівника — Володимира Бабича, якого ніби -то призначили тимчасово виконуючим обов’язки директора. Однак — досі ніхто не ознайомив мене з наказом про моє звільнення і не віддав мені трудової книжки. А відповідно — я не маю підстав полишати своє робоче місце. Але сьогодні мене взагалі не допустили на ЛПЕ», – повідомив Ігор Грицюк.

Він зауважив, що якби він не вийшов на роботу, то цілком ймовірно, що люди, які добивались його звільнення, ще й звинуватили б його у невиконанні своїх обов’язків.

«Це ж можна просто зарахувати як прогул, а це теж може стати однією з підстав для мого звільнення. Звільнили, чи не звільнили — я теж не можу розібратись. Буцім-то наказ є в міській раді, та чому мене з ним ніхто не ознайомив?» – зауважує Ігор Грицюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В даній ситуації Грицюку треба зробити багато галасу (поліція, журналісти, покази свідків, адвокати ...)щоб дійсно потім не закинули йому прогул. Щоб не робили нові "хазяї" Грицюку треба бути на крок попереду. Для суда вже достатньо косяків з боку влади.
Відповісти
Як прийшов так і піде. Романюк всунув по блату. Тепер бориться))) А де ж два мільйони гривень. ? Гнати в шию давно треба.
Відповісти