Поховали волинського бійця Сергія Грибука

Поховали волинського бійця Сергія Грибука
5 липня жителі села Світязь попрощалися зі своїм Героєм.

Про це йдеться на сайті Шацької райдержадміністрації.

Сергій Грибук
, 1980 року народження, боєць 10-ї бригади, помер 2 липня у зоні АТО в населеному пункті Калиново-Попасне Луганської області.

В церкві святих апостолів Петра і Павла відбулася поминальна панахида, яку відслужили архімадрид Арсеній Дем'янчук, ігумен Петро-Павлівського монастиря села Світязь та благочинний Шацької округи отець Микола Вихор, разом зі священиками Шацького благочиння.

Героя, який віддав своє життя за Україну, проводили рідні, близькі, друзі, волонтери, ветерани АТО Шацького району, керівники районної та місцевої влади, трудові колективи районних установ та організацій та місцеві жителі громади.

Від храму до кладовища учасники АТО несли на руках труну героя-захисника, вигукуючи патріотичні гасла. Біля кладовища відбулася поминальна панахида. За упокій душі бійця молився отець Арсеній.

З прощальними промовами виступили керівники району та місцевої влади, друзі і побратими. Жителі громади та учасники АТО попрощалися з Сергієм Грибуком, віддали шану загиблому воїну і під звуки гімну України військові запустили прощальний салют на честь Героя.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.