Прокуратура Луцька проти дитячого кафе і вимагає покарати головного архітектора. ДОКУМЕНТ

Прокуратура Луцька проти дитячого кафе і вимагає покарати головного архітектора. ДОКУМЕНТ
Прокуратура Луцька вимагає від міської ради скасувати рішення виконавчого комітету про надання дозволу розмістити дитяче кафе поруч із поліклінікою.

Про це йдеться у поданні прокуратури до міського голови Миколи Романюка.

Кафе мають намір спорудити біля дитячої поліклініки в центрі Луцька.

У листі прокуратури йдеться, що прийняте рішення про дозвіл розмістити кафе є незаконним.

Управління містобудування та архітектури не надало висновку про місце розташування майбутнього кафе. Цей висновок вони мали б дати після клопотання забудовника. Вони доручили управлінню розвитку підприємництва та реклами винести питання про місце розташування кафе на розгляд робочої групи. Однак це не відповідає порядку розгляду клопотання забудовника, ідеться в листі прокуратури.

Управління розвитку підприємництва та реклами підготували проект рішення про надання дозволу на розміщення кафе саме біля поліклініки. Прокуратура пояснює, що це порушує цілу низку законів України, які забороняють розташування таких споруд на території лікувальних закладів.

Прокуратура вимагає притягнути до дисциплінарної відповідальності головного архітектора міста Юрія Казмірука, головного художника Ярослава Матвіїва, заступника начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталію Рибай та начальника управління охорони здоров'я міськради Федіра Кошеля.

На сесії міської ради депутати обговорювали ситуацію з кафе і заслухали представників прокуратури. Прокуратура вимагала скасувати рішення виконкому про надання дозволу на будівництво. Проте депутати не підтримали цього рішення, ігноруючи вимоги прокуратури.

Нагадаємо, про порушення в діях чиновників раніше заявляли представники ВО "Свобода".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Архітектор не займається своїми справами, а носить собачку за пазухою і колекціонує винні етикетки і порожні пляшки. Результат не забарився.
Відповісти
Прокуратура огласила список всех, кто получил мзду.
Відповісти
Галас підняли. Подивимось чи буде результат чи прокуратуру знову пошлють в Ж-пу.
Вони (прокуратура) вже Дуратіно "відстояли".
Відповісти
В місті прокурор і архітектор - Романюк. Скаже, і Казмірук швиденько відкладе в сторону етикетки і буде ваяти те, що скажуть - навіть нужник посеред площі. Якщо хоче їсти хліб, а зрідка - з маслом. Якраз нас губить те, що пироги пече сапожник, а чоботи шиє пирожник.
Відповісти
Про Романюка- правда. Справжній Архітектор!. І Буратіно тому найліпший доказ. Незважаючи на всі протести(і прокуратури також), побудумали це архітектурне жахіття -біля прокуратури доречі, щоб знали!!! Мер не посоромився особисто прибути на відкриття. Попри декларації про пандуси та покращення умов для інвалідів - біля буратіно вони взагалі віддсутні. Бо економний!!!
Де Казьмірук? Реакція метра від зодчества, оцінка????
Там де завжди! ЗБОКУ,З розумним обличчам.
Чудо годинник в тіні не погоджував, страшшнючий універмаг проспав, розбудовою міста не займається. Театральний майдан розвалився- Суд- чудо архітектури, Будинок на розі Шевченка, який поставив хрест на можливості розв"язання транспортної проблеми в цьому районі.... архітектортні при чому...=
Горе, коли при владі некомпетентні нікчеми. А у інтерв"ю це-Спражній академік та замміністр! Що йому наші дрібні міські проблеми!
Тут простір потрібен!
І в тіні цього клерка Романюк править бал. А "на столі" у мера лежить ще багато проектів різних Буратін...
Далі буде!!!!
Відповісти
на 100 % з Вами згідний!!!!
Відповісти
То що вже після прививки з малим і пивка не можна буде бахнути? Доведеться іти в Цум до Палиці, але там аж на пентхаус треба вибиратися
Відповісти
...ох ,словодрищі,перевертні!Навіть у ваших вікаминенависних північних сусідів : "Бабе цветы ,детям мороженое !".Ліпше вже собачка за пазухою,ніж камінь.
Відповісти
Прокуратура тут видимо порожнє місце, ні? Ще мають нахабність підходити до меру зі своїми безглуздими законами)))
Віддали місце під кафе "за так", а потім скаржаться, що грошей в бюджеті немає? в бюджеті може й ні, а за дозвіл на споруду у когось в кишені? Хороший бізнес - торгівля міською землею. Неймовірне нахабство, слів немає...
Відповісти
Мер Романюк разом з замом Кравчуком обєдналися задля дерибану землі Луцька. Буратіно їм замало, то знову дерибанять! мер особисто звонив депутатам і просив їх не підтримувати рішення про скасування незаконного виділення земельної ділянки біля поліклініки. самі бізнесюки підходили і пропонували гроші за правильне рішення. наш мерчик впав на жаль дуже низько. проштовхує корупційні рішення - ось його робота. Микола Романюк - а де ж ремонт проспекту Волі до Київського майдану про який ви волали на початку року?
Відповісти
Народ, що таке робиться???
Відповісти
остаточно продав усіх виборців разом і в роздріб...на виборах нехай заткнуть свою пельку, говорячи про справедливість, чесність і про те, що вони за народ
Відповісти
Романюк царює.Пора вже корону скинути.
Відповісти
Це дійсно ініціатива самої прокуратури піти фактично проти Романюка, чи це на основі якогось подання до них?
Відповісти
Романюк положил с прибором на мнение прокуратуры и лучан. Он делает свой бизнес. С этим стремным диснейлендом та же история будет. И другими тошниловками.
Відповісти
Останні новини
Прокуратура Луцька проти дитячого кафе і вимагає покарати головного архітектора. ДОКУМЕНТ
29 листопад, 2012, 16:11