А ще вони можуть Трампа звільнити, - Вусенко про рішення міськради

А ще вони можуть Трампа звільнити, - Вусенко про рішення міськради
Екс-секретар Луцькради Юлія Вусенко прокоментувала рішення депутатів міської ради, які спершу поновили її на посаді, а тоді – знову звільнили.

Про це пише Волинь24.

Вусенко нагадала, що 4 липня Апеляційний суд Львівської області поновив її на посаді секретаря Луцької міської ради.

«Заявляли багато разів про те, що після остаточного рішення суду і вирішення ситуації я буду поновлена на роботі та жодних питань із виконанням рішення суду не буде. У чому тоді була потреба вводити Григорія Пустовіта у виконавчий комітет - мені і моїм колегам було незрозуміло, тому ми і не йшли на засідання міської ради», – розповіла вона.

За словами Юлії Вусенко, перед сесією міськради вона прийшла до виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, аби ознайомити його з рішенням суду.

«Тут переді мною закрив двері Сергій Була і закрився на ключ, але згодом вийшов звідти Пустовіт і втік від мене. Жодного діалогу не було, він не слухав ні мене, ні мого представника. Ми вирішили лишити йому рішення суду для ознайомлення, проте він сказав, що буде його дивитись лише офіційно. Ми зареєстрували рішення. Він сказав, що вивчить і його виконають. Хтось підкинув ідею звільняти мене, не поновивши на роботі», – зауважила жінка.

Жодних розпорядчих документів про прийняття Юлії Вусенко на роботу у міську раду та запису в її трудовій книжці немає.

«Те, що відбувається у міській раді – наруга над законом. Там фактично всі працюють на одну політичну силу – «Укроп». При чому, повного рішення Апеляційного суду у жодної зі сторін ще немає на руках. Мої колеги навіть не вникають в норми законодавства, але треба над цим задуматись. Адже скоро ми можемо отримати звільнення з роботи Трампа, бо комусь на день народження цього захочеться, і Луцька міська рада за це проголосує, при тому, що він ніколи не перебував з ними в трудових відносинах. Може, проголосують за зміну конституційного устрою чи ще щось. Не знаю, що може відбутися на наступній сесії», – додала Юлія Вусенко.

Нагадаємо, сьогодні, 6 липня, депутати Луцькради розглянули питання про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря за рішенням суду. Однак, вирішили, що її звільнення повинне залишитись в силі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
А ще вони можуть Трампа звільнити, - Вусенко про рішення міськради
06 липень, 2017, 18:41