У зоні АТО посилились обстріли, один військовий загинув

У зоні АТО посилились обстріли, один військовий загинув
Минулої доби один український військовослужбовець загинув, ще один зазнав поранень у зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, – пише Еспресо.

За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ 25 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, тричі застосували міномети.

Найбільше обстрілів, а саме 11, було зафіксовано на Приморському напрямку. Позиції в районі Широкиного, Лебединського, Водяного, Гнутового, Павлополя, Новотроїцького та Мар'їнки накрили вогнем зі стрілецької зброї та гранатометів. Поблизу Широкиного терористи гатили з 82-мм мінометів, а ввечері неподалік Павлополя застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм.

Бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню на Донецькому напрямку. У північному передмісті тимчасово окупованого Донецька вороги застосовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети та озброєння БМП для обстрілів опорних пунктів в районі Авдіївки, Опитного, Пісків та Невельського. Вже пізно ввечері окупанти обстріляли позицій сил АТО в районі Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатометів різних модифікацій та великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку було зафіксовано 6 ворожих провокацій. Під вогонь противника з гранатометів та інших зразків піхотного озброєння вчора потрапили підрозділи ЗС України, котрі тримають оборону в районі Старого Айдару, Жовтого, Станиці Луганської, Донця та Кримського.

«Із сумом повідомляємо, що внаслідок бойових дій один військовослужбовець ЗС України вчора загинув. Ще один український воїн зазнав поранень», – наголосили у штабі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У зоні АТО посилились обстріли, один військовий загинув
07 липень, 2017, 08:36