Музика і вино: «AQUA DJ PARADE» у Хрінниках

Музика і вино: «AQUA DJ PARADE» у Хрінниках
З 30 червня по 2 липня у селі Хрінники Рівненської області відбувався фестиваль «AQUA DJ PARADE».

Три дні шанувальники електронної музики «тусувались» на незмінній локації – пляжі санаторію «Хрінники». До слова, фестиваль відбувся вдев’яте.

Дійство було на двох сценах: Main Stage – з 3D-візуалізацією та декорацією, та денній пляжній сцені. На першій виступали провідні українські ді-джеї, на другій основним музичним напрямком був діп-хаус.

Крім того, для учасників фестивалю приготували насичену розважальну програму: аквааеробіку, пляжний волейбол, кальян-бар, прокат на катамаранах, прогулянки на катері, банані тощо.

Цього року офіційним напоєм заходу було ігристе вино Fragolino від компанії «Novellina». На рівні з музикою вино було одним з ключових елементів дійства. Його розігрували, роздавали, дарували та просто купували фестивальники.

Відпочивальники навіть влаштовували своєрідні «салюти» з Fragolino. Вони влаштовували таку забаву: збовтавши пляшку, знімали корки та обливали напоєм інших людей.

А один з конкурсів влаштував й наш ведучий Богдан Коваль. Він розпитував учасників фесту про найвідоміші автомобілі Італії та курорти тощо. Найкмітливіші отримували в подарунок пляшку Fragolino.

Детальніше як це було – дивіться у сюжеті:


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реклама алкоголю ,як я знаю, у нас в країні заборонена
Відповісти