Волинські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО

Волинські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО
Волинські активісти доставили на передову допомогу бійцям російсько-української війни.

По це повідомили у прес-службі волинського осередку «Свободи».

На фронт вдалося доставити та передати бійцям тактичні ножі, біноклі, пакети найнагальніших медикаментів, домашніх закруток, харчі, солодощі та інший провіант. Особливо тішили українських воїнів дитячі листи та малюнки.

Під час поїздки волиняни відвідали позиції українських військ поблизу населених пунктів Селідово, Краматорськ, Соледар на Донеччині, а також Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Кримське, Макарове і Станиця Луганська на Луганщині. В результаті гостинці та подарунки отримали бійці батальйону спецпризначення «Донбас-Україна», танкового батальйону 24-ї ОМБр, 93-ї ОМГБр та 14-ї ОМБр.

У Станиці Луганській до делегації долучився депутат Волинської облради Сергій Сівак, який у ці дні завершив місячну добровольчу медичну вахту у складі Першого добровольчого шпиталю імені Миколи Пирогова. Волиняни доставили на Схід та вручили працівникам Станично-Луганської центральної районної лікарні безоплатну допомогу у вигляді ліків та медикаментів, зібраних і впорядкованих фахівцями ДВТП «Волиньфармпостач», Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання та Волинської обласної клінічної лікарні. Ліки та медикаменти від цих колективів були доставлені також бійцям батальйону «Донбас-Україна», танкового батальйону 24-ї ОМБр та 93-ї ОМГБр.

Спільно відвідали позиції бійців 14-ї ОМБр із Володимира-Волинського, яка дислокується у Станиці Луганській та околицях. Доставили бійцям продовольство та провіант, зібрані волинськими підприємцями та волонтерами. Левова частка зібраного провіанту – заслуга колективу Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО
07 липень, 2017, 14:14