Турбуєшся про безпеку свого житла – ЗАСКЛИСЬ!*

Турбуєшся про безпеку свого житла – ЗАСКЛИСЬ!*
Майже щодня з новин мережі та телебачення дізнаєшся про вчинені пограбування квартир та будинків нашого міста. Довідавшись про скоєні злочини, хочеться якимось чином вберегтись від такої небезпеки.

В основному пограбування відбуваються за допомогою проникнення в приміщення через вікно, яке абсолютно не захищене, що дозволяє зловмиснику за лічені секунди розбити скло та проникнути всередину.

Якщо ж Ви потурбувались про безпеку свого житла і встановили в вікна ударотривке чи кулетривке скло - зловмисник не зможе ні розбити, ні прострелили таке скло. Чому?

Все завдяки тому, що ударотривке чи кулетривке скло покрите спеціальною захисною полімерною плівкою, яка має властивості затримувати в собі уламки скла. Якщо в ударотривке скло влучити каменем чи іншим важким предметом, звичайно ж, воно розіб’ється, але осколки від такого скла не потраплять всередину приміщення, а затримаються зовні на захисній плівці.

Те ж сам стається при потраплянні кулі в кулетривке скло.

Ударотривке та кулетривке скло виглядає як звичайне скло, воно чудово пропускає світло, але не пропускає шуму та холоду всередину приміщення.
Крім того, як варіант, можна не міняти повністю вже існуючі вікна, а замінити лише склопакети - на ударотривкі чи кулетривкі.

В Україні такі послуги надає компанія «НІКОЛЬ», що знаходиться в місті Луцьку (вул. Лесі Українки, 37, тел. 72-27-71, e-mail: [email protected]).

Ольга Кульчицька

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Турбуєшся про безпеку свого житла – ЗАСКЛИСЬ!*
10 липень, 2017, 10:00