ПриватБанк пропонує волинянам житло в кредит*

ПриватБанк пропонує волинянам житло в кредит*
ПриватБанк робить мрії доступнішими, адже на відновлення іпотечного кредитуванням волиняни чекали вже давно. У рамках програми «Житло в кредит» клієнти можуть придбати помешкання як на первинному, так і на вторинному ринку.

ПриватБанк створює чудові умови для тих, хто давно мріяв придбати житло. Програма кредитування передбачає найнижчі відсоткові ставки на ринку нерухомості та зручне й швидке оформлення документів на іпотеку. Клієнти можуть придбати нерухомість у кредит на вигідних умовах:

початковий внесок – від 25%;
максимальний термін – 20 років;
ставка за кредитом – від 17,9% річних;
жодних прихованих комісій і платежів.

Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання.

Кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку. Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця. Для клієнтів, які мають регулярні надходження, достатні для підтвердження фінансового стану через банк, довідка про доходи не потрібна.

«Наразі досягнено домовленості про співпрацю з найбільшими місцевими забудовниками. Тож волиняни мають змогу придбати якісне житло за найвигіднішими умовами», - зауважив керівник Бізнесу «Споживче кредитування» Північно-Західного РУ ПриватБанку Олександр Мамчич.

За роз’ясненнями та консультаціями з приводу кредитування можна звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку на Волині. Окрім того, можна подати заявку, заповнивши форму на сайті privatbank.ua. Протягом 30 хвилин співробітник банку зв’яжеться з заявником, відповість на всі запитання та, за бажанням, оформить замовлення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.