Міносвіти закрило волинське училище

Міносвіти закрило волинське училище
Професійно-технічне училище №11 Нововолинська припинило свою діяльність. Натомість навчальний заклад приєднають до ВПУ, на базі якого створять Нововолинський центр професійно-технічної освіти.

Про це повідомляє Буг.

Екс-директор ПТУ № 11 Юрій Стецюк каже, що рішення приймали у Міністерстві освіти та науки.

«Учнів та працівників закладу напередодні про такий крок не попереджали. Нас повідомили про реорганізацію ПТУ та ВПУ в Нововолинський центр. Я вже не директор, хоча на посаді ще працюю, але повноважень керівника не маю», - зазначив Стецюк.

«В області є училища, де навчаються 180 – 200 учнів. У нашому ж закладі – 380. Це дуже складна система. Як людям виплачувати зарплати, стипендії? Учні та педагоги ніби мають перейти у реорганізований центр, який буде створений на базі ВПУ. Наразі всі педагоги у відпустці. Приймальна комісія ж працює, діти документи подають. Як далі буде – не знаємо. Є ж гуртожицький і навчальний корпуси із ремонтом. І що ж тепер?» – розповів екс-директор ПТУ №11.

Як повідомила керівник Нововолинського ВПУ Валентина Приступа, такий наказ справді надійшов.

«Діяльність ПТУ № 11 припиняється шляхом приєднання до Нововолинського ВПУ. Всі учні та педагоги переходять до Нововолинського ВПУ, де згодом буде створено центр професійно-технічної освіти. Всі будівлі ПТУ переходять на баланс ВПУ», – додала вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПТУ, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.