Власники луцького стадіону зажадали від «Вереса» 5 мільйонів

Власники луцького стадіону зажадали від «Вереса» 5 мільйонів
Власники луцького стадіону «Авангард» вимагають від рівненського «Вереса» 5 мільйонів гривень за можливість проводити домашні матчі в облцентрі Волині.

Про це пише Чарівне.

Президент НК «Верес» Олексій Хахльов запевняє, що досягнув попередніх домовленостей і з представниками луцького стадіону, і з тамтешніми фанами. Ультрас, за його словами, поставили умову – не грати в Луцьку з «Динамо» та «Шахтарем».

Також Хахльов повідомив, що перший домашній матч УПЛ «Верес» все ж проведена «Львів Арені», однак, проведення таких матчів суттєво б’є по кишені головного спонсора Народного клубу – Богдана Копитька.

«Стадіон у Луцьку належить кіпрській компанії. Вони нам сказали – 5 мільйонів в рік платіть і раді вас бачити. Я також зустрічався з молодими людьми, які виступали проти проведення матчів «Вереса». Вони адекватні. Єдине, що вони проти того, щоб у форматі розвитку «Вереса» зникла «Волинь». Також попросили, щоб ми там не грали з «Динамо» і «Шахтарем». Тобто Луцьк також розглядається, але питання стоїть у комерційній площині», - каже Хахльов.

Також він навів приблизні цифри – проведення одного матчу на «Львів Арені» складає 200 тисяч гривень. Тобто за домашні матчі доведеться викласти більше 2 мільйонів гривень. Натомість один матч у Рівному, за словами Хахльова, коштував 5 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Власники луцького стадіону зажадали від «Вереса» 5 мільйонів
10 липень, 2017, 14:37