Райрада на Волині ігнорує запити журналіста

Райрада на Волині ігнорує запити журналіста
Камінь-Каширська районна рада на Волині не відповіла на запити журналіста про ремонт сесійної ради.

Про це повідомляє журналіст Богдан Ліпич, - пише Доступ до правди.

Запитувач просив надати інформацію, що стосується ремонту сесійної зали в адмінприміщенні Камінь-Каширської районної ради у 2016 році.

У запиті журналіст намагався уточнити, на які потреби були витрачені кошти та просив долучити до відповідні нормативно-правові акти, зокрема, розпорядження голови районної ради. Також журналіст цікавився інформацією про виділення коштів на ремонт сесійної зали у 2017 році (а саме на придбання системи голосування). У третьому запиті журналіст просив надати копію регламенту районної ради, оскільки не знайшов відповідний документ на сайті.

Запити надіслані на адресу електронної пошти [email protected] ще 1 червня 2017 року, але райрада дотепер не надала офіційної відповіді.

Окрім того журналіст розповідає, що намагався подати запит в усній формі, що чітко регламентовано частиною 3 статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

За словами журналіста, голова Камінь-Каширської районної ради Віктор Сус відмовився приймати такий запит та вимагав подати його в письмовій формі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже не можна офіційний документ офіційно надіслати, або особисто занести та віддати на реєстрацію. Слабо вірю, що цей журналіст ставив свій електронний підпис на запиті. Тому такі документи можна сміливо відправляти в спам і не реагувати на них.
Відповісти