Відомі переможці «Поліської регати»

Відомі переможці «Поліської регати»
На Волині завершилися дводенні змагання з екстремального водного туризму «Поліська регата».

Вони тривали з 8 по 9 липня у Любешівському районі в рамках фестивалю та за Всеукраїнською програмою «Спорт для всіх у парках і скверах», - інформують у Волинському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фестиваль проводився з метою пропаганди та розвитку екологічного туризму як ефективного способу всебічного гармонійного розвитку особистості; сприяння формуванню здорового способу життя; визначення найсильніших спортивних груп; обміну досвідом, розширення дружніх і ділових зв'язків; формування екологічної свідомості громадян.

В рамках фестивалю відбулися змагання на байдарках та спортивно-масові заходи, пляжний волейбол та пляжний футбол.

Траса змагань складалась із двох етапів. І етап: річка Стохід (смт Любешів(старт) – село Сваловичі (проміжний фініш); ІІ етап: річка Прип’ять (село Сваловичі (старт) - село Люб’язь (фініш).

Цього року у змаганнях взяли участь 21 команда і 42 учасника з областей України та Волинської області, а також на свято завітали і гості з Білорусі.

Призові місця у Міжнародному фестивалі з екстремального водного туризму «Поліська регата» розподілилися таким чином: І місце виборола команда «Бам-1» (Веремчук Костянтин, Фесік Леонід із смт Любешів), ІІ місце – команда «Бам – 2» (Токарчук Віталій, Оласюк Андрій, смт Любешів), ІІІ місце посіла команда «Брати ріки» (Жук Вадим, Жук Віктор з Луцька).

У змаганнях з пляжного волейболу (жінки) взяло участь 13 команд. І місце виборола команда села Дубечне (Старовидівський р-н), ІІ місце – команда з Любешова, ІІІ місце –місто Лунінець (Білорусь).

У змаганнях з пляжного волейболу «Мікс» взяло участь теж 13 команд.

Перемогу здобула збірна команда села Зарудче і міста Лунінець, ІІ місце посіла команда села Дубечне та села Зарудче, а ІІІ місце – села Дубечне (Старовижівського р-ну).

У змаганнях з волейболу у категорії «Чоловіки»взяло участь 10 команд. Перемогла команда села Зарудче (Любешівський р-н), ІІ місце посіли команда, сформована зі спортсменів-ветеранів, а третьою стала команда Любешівського коледжу.

У змаганнях з пляжного футболу взяло участь 5 команд. І місце посіла команда селища міського типу Любешів, ІІ місце – села Дольськ, ІІІ місце – села Зарудче.

Переможців та призерів змагань нагородили дипломами, медалями, кубками та призами від організаторів та спонсорів.

Міжнародний фестиваль з екстремального водного туризму «Поліська регата» організувала Любешівська районна рада, Любешівська РДА, НПП «Прип’ять-Стохід» спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомі переможці «Поліської регати»
10 липень, 2017, 21:03