Гунчик заявив, що питання закриття ветсанзаводу – зняте

Гунчик заявив, що питання закриття ветсанзаводу – зняте
Ковельський ветсанзавод працюватиме у режимі ліквідації екологічної катастрофи до повного її завершення. Лише після цього Кабмін розгляне питання закриття підприємства.

Про це під час оперативки 10 липня заявив волинський губернатор Володимир Гунчик, - повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Залишається нині актуальним і питання утилізації тваринних рештків на території Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод». Гунчик заявив, що обговорював це питання із першим віце-прем’єр-міністром України.

«Ми обговорили питання виконання протоколу наради, яку проводив Степан Кубів щодо Ковельського ветсанзаводу. Я хочу поінформувати, що всі зміни і доповнення в постанову Кабінету Міністрів внесені. На рівні робочої групи всі ці питання узгоджені», – повідомив Гунчик.

Також глава ОДА зазначив, що попередньо мав розмову з керівництвом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба), на якій узгоджено усі проблемні питання, пов’язані з діяльністю Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

«Питання про закриття заводу та скорочення працівників – зняті. Діяльність ветсанзаводу буде продовжена в режимі ліквідації екологічної катастрофи місцевого рівня до повного її завершення. І лише після завершення усіх робіт діяльність Ковельського ветсанзаводу буде законсервована до прийняття Кабінетом Міністрів рішення про його закриття», – повідомив Гунчик.

Згодом, за результатами робочої поїздки голови облдержадміністрації будуть оформлені відповідні доручення та розпорядження.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гунчик заявив, що питання закриття ветсанзаводу – зняте
10 липень, 2017, 16:23