«УКРОП» відволікає увагу від власних невдач, - Григоренко

«УКРОП» відволікає увагу від власних невдач, - Григоренко
Замість того, щоб попросити вибачення за період провального керівництва містом, партія «УКРОП» відволікає увагу громадян звинуваченнями своїх попередників.

Про це пише екс-заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко у своєму блозі на «Волинь24».

Він зазначає, що у кишеньковому ЗМІ партії «УКРОП» інтернет-виданні «Волинські новини» вийшов матеріал під гучною назвою «Слідство: Григоренка впіймали на корупції, що пов'язана з реабілітацією атовців».
За його словами, інформація в публікації не відповідає дійсності, бо в тексті йдеться про факт корупції, в той час, як судова ухвала винесена лише з метою перевірки доступу до документів та не містить жодної інформації про чиюсь винуватість.

«Наведена ВЕРСІЯ слідчого поліції Грудецького П. А. що нібито я міг тиснути на голову тендерного комітету при закупівлі путівок для реабілітації луцьких атовців. З цього приводу мені не було ще жодного виклику у правоохоронні органи, яким я готовий дати вичерпні пояснення щодо своєї абсолютної непричетності до будь-якого впливу на тендерний комітет», - пише Григоренко.

«Журналісти «Волинських новин», мабуть, свідомо перекрутили зміст ухвали суду, на яку вони посилаються. Адже «Волинські новини» подали інформацію так, ніби мною «... набута матеріальна вигода, а в подальшому спричинені тяжкі наслідки...» Читач, прочитавши таку «новину», подумає, що Григоренко тиснув на тендерний комітет і отримав матеріальну вигоду в результаті виграшу «Проліска».

Насправді в ухвалі суду подана ВЕРСІЯ слідчого П. А. Грудецького, що вигоду нібито отримала юридична особа - КП «Санаторій матері і дитини «Пролісок». Отже, і тут перекрутили факти «Волинські новини», - пише екс-заступник.

«Вважаю що насправді коріння всієї цієї надуманої справи лежить в давньому бажанні «УКРОПу» змістити зі своєї посади багаторічного керівника санаторію «Пролісок», справжнього професіонала, шановану в області людину – Валентину Касарду. Єдина її провина в тому, що не підкорилась «УКРОПу» в обласній раді і має свою позицію.

А якщо можна одним махом зачепити і Касарду, і Григоренка – це саме те, що потрібно команді Ігоря Палиці. А паралельно ще й відволікти увагу від своїх провалів у Луцьку й на Волині», - підсумовує Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.