Погоня на Волині: контрабандист викидав на ходу телячі тушки

Погоня на Волині: контрабандист викидав на ходу телячі тушки
Чоловік на Mitsubishi Pajero білоруської реєстрації намагався незаконно перемістити через кордон телячі тушки.

Прикордонникам довелося наздоганяти та блокувати авто порушника, – повідомляють у Держприкордонслужбі.

Так, учора вночі прикордонники відділу «Доманове» спільно з офіцерами оперативних прикордонних підрозділів виявили автомобіль Mitsubishi Pajero білоруської реєстрації, водій якого, побачивши прикордонників, додав швидкості та почав втікати.

Прикордонники розпочали переслідування та одночасно задіяли інші підрозділи для блокуванням напрямків ймовірного руху порушників. Під час втечі водій позашляховика робив небезпечні маневри, «підрізав», створював аварійні ситуації та одночасно викидав із салону поліетиленові пакунки.

Згодом правопорушника заблокували прикордонним автомобілем, але під покровом ночі йому вдалось зникнути у лісі, покинувши при цьому автівку. Всього було виявлено викинутих по дорозі 2 запаковані у поліетилен телячі тушки та 3 мішки з вирізкою.

Встановлено, що автомобіль знаходиться на території України незаконно, перетнувши востаннє державний кордон на в’їзд ще у червні 2008 року. Згодом приїхав і власник позашляховика, житель прикордонного населеного пункту Кортеліси Ратнівського району Волині разом зі своїм адвокатом, мовляв: «Машина моя, а хто був за кермом не знаю». Він надав реєстраційні документи на транспортний засіб та доручення на право керування. На місце затримання була викликана слідча група Ратнівського відділу Нацполіції.

М'ясо загальною вагою понад 220 кілограмів та транспортний засіб вилучили. Тривають заходи щодо встановлення всього кола причетних до протиправної діяльності осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.