Авторинок у Луцьку не платить за землю

Авторинок у Луцьку не платить за землю
Авторинок у Луцьку, який розташований на комунальній землі, не сплачує жодної копійки у міську казну, оскільки ділянка не перебуває в оренді. Тим не менше, це не заважає йому успішно працювати та отримувати прибуток.

Про це повідомив заступник голови громадської ради при міському голові Луцька Андрій Білан, - пише Вголос.

Зокрема, він опублікував відповідь на запит депутата Луцької міськради Миколи Романюка, яка надійшла йому з Державної фіскальної служби та від секретаря міської ради.

«Ще один приклад безгосподарності та неефективного використання комунального майна у місті Луцька. Отримав відповідь з фіскальної служби на запит депутата Луцької міської ради Миколи Романюка щодо суми надходжень до міського бюджету з діяльності «Авторинку» по вулиці Єршова, 6. Дана земельна ділянка перебуває в комунальній власності. Однак, як виявляється жодної копійки за користування комунальним майном орендатори не сплачують.

Можна припустити, що за приблизними скромними підрахунками, орендатор отримує десятки тисяч гривень в день. Так за одну добу на ринку перебуває приблизно 800 автомобілів, які сплачують по 50 грн. з одного транспортного засобу (копію квитанцію, яку видають на ринку, надаю в пості). Таким чином, десятки тисяч гривень осідають в кишені гаражного кооперативу «Сигма», який сьогодні здійснює діяльність на «Авторинку», - зазначає Андрій Білан.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ж кришує цей авторинок? Алфьоров?
Відповісти