Готують казарми для волинських бійців, які повернуться з АТО

Готують казарми для волинських бійців, які повернуться з АТО
У Володимирі-Волинському триває ремонт казарм, до яких із зони АТО повернуться бійці 14 окремої механізованої бригади.

Про це повідомляє Буг.

Голова ОДА Володимир Гунчик відвідав 5 казарм військовослужбовців, оцінив рівень готовності до повернення солдатів із АТО. Також голова облдержадміністрації вибрав одну казарму, ремонт котрої стане «справою честі». Мова йде про казарму танкістів. Мовляв, танкісти у Володимирі-Волинському найкращі на всю Україну, а умови проживання досить погані.

«Дуже багато потрібно зробити в окремих казармах. І сьогодні я дав деякі доручення, в тому числі нашим лісівникам, доручення по питанню асфальтування. Для себе прийняв досить таке не просте рішення, але я думаю, що це рішення правильне – потрібно серйозно взятися за казарму танкістів. Будемо вважати, що це персональна казарма для голови обласної адміністрації», – зазначив Гунчик.

У підсумку робочого візиту він розпорядився надати військовим деревину для укладання підлоги в казармах, виділити асфальт для доріжок військової частини. Роботи з асфальтування проведе Володимир-Волинське КП «Полігон». Основною проблемою казарм визнали поганий стан дахів.

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк повідомив, що днями військові отримали черговий транш фінансової допомоги від міста обсягом 500 тисяч гривень, що дозволить продовжити ремонт.

Додамо, що і обласне керівництво пообіцяло виділити 2 мільйони гривень, однак ще процедура виділення не пройшла.

Командування військової частини висловило свою вдячність волонтерам, котрі допомагають з ремонтом казарм та інших приміщень військової частини.

Додамо, що у Володимирі-Волинському готуються зустрічати 14-ту ОМБР, а це близько 5 тисяч військових. Окрім казарм, ремонтують столові та їдальні, хоча відразу зазначають, що будуть залучати і польову кухню. Наразі дата повернення бригади не відома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Капець...Хлів у господаря кращий.
Відповісти
Останні новини
Готують казарми для волинських бійців, які повернуться з АТО
11 липень, 2017, 17:43