Волиняни на відпочинку можуть скористатися послугами ПриватБанку*

Волиняни на відпочинку можуть скористатися послугами ПриватБанку*
ПриватБанк потурбувався, аби на відпочинку клієнти могли без перешкод користуватися банківськими послугами. Банкомати та термінали працюють у різних куточках країни в режимі нон-стоп.

У населених пунктах, де працюють відділення ПриватБанку, в будь-який день тижня та час доби можна скористатися банківськими послугами і продуктами в пунктах самообслуговування. Платежі, перекази, погашення кредитів, замовлення квитків, валюто-обмінні операції на карту ПриватБанку - ці та інші послуги клієнти мають змогу отримати через банкомати й термінали.

На Волині, в курортному Шацькому районі, відділення ПриватБанку працює у селищі Шацьк. У районному центрі є чотири банкомати (1 - у відділенні, 3 - у магазинах) та 6 терміналів самообслуговування (2 - у відділенні, 4 - у магазинах).

“Термінали самообслуговування дозволяють цілодобово безпечно здійснити майже всі банківські операції за кілька хвилин як з картки, так і готівкою без черг та відвідування банку”, - зазначив керівник напрямку Розвиток і контроль банкоматної й термінальної мережі Північно-Західного РУ ПриватБанку Олександр Домбік.

Окрім того клієнти цілодобово можуть отримати послуги через Інтернет-банк Привaт24 і мобільний додаток Privat24. За допомогою них можна здійснити чимало банківських операцій у будь-якому місці та в будь-який час.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни на відпочинку можуть скористатися послугами ПриватБанку*
12 липень, 2017, 12:13