У Луцьку відновлюють подачу гарячої води

У Луцьку відновлюють подачу гарячої води
ДКП «Луцьктепло» відновлює подачу гарячої води в оселі лучан.

ПАТ «Волиньгаз» врахувало гарантійний лист ДКП «Луцьктепло» про сплату заборгованості за газ, – зазначають у підприємстві.

«Ми поступово відновлюємо подачу гарячої води у помешкання лучан. До вечора плануємо запустити усі котельні, крім тих, що на плановому ремонті», – додають в «Луцьктеплі».

Нагадаємо, до кінця місяця не працюватиме котельня на Карбишева, 2, що забезпечує гарячою водою жителів 33-го, 40-го і 55-го мікрорайонів Луцька. На два тижні (до 17 липня включно) – на плановому ремонті сім менших котелень: Володимирська, 88; Вороніхна, 15а; Глушець, 39; Декабристів, 29; Дубнівська, 32б; Новочерчицька, 2 і Шевченка, 66.

Котельня, що на Володимирській, 88, забезпечує гарячою водою будинки цій вулиці; котельня, що на Вороніхна, 15а, забезпечує гарячою водою будинки на вулицях: Богомольця; Вороніхіна, Декабристів, Захарова, Козакова, Ковалевської, Космонавтів, Мазепи, Щусєва. Котельня, що на Глушець, 39, забезпечує гарячою водою лише приміщення архіву і Луцький педагогiчний коледж. Котельня, що на Декабристів, 29, забезпечує гарячою водою будинки на вулицях: Відродження, Декабристів, Захарова, Московська, Шептицького, Рівненська, Сагайдачного. Котельня, що на Дубнівській, 32б, забезпечує гарячою водою окрім школи-інтернату ще будинки: 34, 34Б, 36А, 79. Котельня, що на Новочерчицькій, 2, забезпечує гарячою водою ще перший і третій будинки на цій вулиці. Котельня, що на Шевченка,66, забезпечує гарячою водою лише дитячий садочок «Ялинка».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩО ЦЕ ЗА ПІАР ХІД, ЯКЩО МАЙЖЕ ВСЕ МІСТО, КРІМ БУДИНКІВ З ГАЗОВИМИ КОЛОНКАМИ, СУДЯЧИ ЗІ СПИСКУ ЗАЛИШИТЬСЯ БЕЗ ГАРЯЧОЇ ВОДИ?
Відповісти