Доведемо процедуру до завершення, – Нестерук про відкликання депутатів

Доведемо процедуру до завершення, – Нестерук про відкликання депутатів
Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук переконаний, що процедура відкликання обранців громади Євгенія Ткачука та Олександра Козлюка дійде до логічного завершення.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Волинської обласної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«Вперше в історії України до депутатів міської ради застосували процедуру відкликання. Скажу відверто, ці дії цілком передбачувані та логічні. Чого чекали депутати, які відступили від партійних переконань і перейшли на сторону «тимчасової влади», яка закріпилася в Луцьку нечесним шляхом і перевернула місто догори дном?» – каже Нестерук.

«Депутати, які підтримували рішення, прийняті з порушенням чинного законодавства, які закривають очі на рішення суду та діють всупереч інтересам громади, не можуть асоціюватися з Партією «Блок Петра Порошенка «Солідарність», – переконує депутат.

«Повністю підтримую переконання керівника Волинської обласної організації Партії Романа Романюка щодо необхідності очищення волинської організації «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» від осіб, які відвернулися від команди, з якою прийшли в Луцьку міську раду. Впевнений, що процедура відкликання депутатів Ткачука та Козлюка дійде до логічного завершення, а цей прецедент стане повчальним для решти обранців громади», – резюмує він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Доведемо процедуру до завершення, – Нестерук про відкликання депутатів
12 липень, 2017, 21:20