Якубюка вигнали з «Батьківщини»

Якубюка вигнали з «Батьківщини»
Депутата Волиньради Анатолія Якубюка виключили із членів ВО «Батьківщина».

Таке рішення члени бюро обласної партійної організації на своєму засіданні підтримали одноголосно, повідомили у прес-службі обласної організації цієї політичної сили.

«Він одним із перших депутатів-бютівців подав заяву про свій вступ до депутатської групи «Нова Волинь», яку очолює голова облдержадміністрації, член Партії регіонів Борис Клімчук», – розповів голова обласної партійної організації, керівник фракції «Батьківщина» в облраді Анатолій Грицюк.

За словами Грицюка, Якубюк ще в квітні цього року на засіданні бюро парторганізації прозвітував про виконання депутатських повноважень і обіцяв переглянути свою позицію щодо входження в прогубернаторську більшість.

«Однак свою заяву про вступ до групи «Нова Волинь» так і не відкликав до цього часу. Він також відмовився прийти за засідання бюро, щоб пояснити мотиви свого перебування у «Новій Волині», – пояснив керівник волинських «тимошенківців».

Тому, каже Грицюк, після обговорення ситуації члени бюро обласної партійної організації одноголосно вирішили: у зв’язку з відмовою депутата обласної ради Анатолія Якубюка вийти з депутатської групи «Нова Волинь», яка підтримує нинішній владний режим, згідно із вимогами Статуту виключити його із членів партії за дії, що завдають шкоди авторитету партії «Батьківщина».

Крім того, члени бюро рекомендували депутатський фракції «Батьківщина» в обласній раді виключити Анатолія Якубюка зі складу фракції і запропонувати йому достроково припинити депутатські повноваження.

Нагадаємо, на початку жовтня з ВО «Батьківщина» виключили ще одного депутата Волиньради – Якова Смоковича – також за вступ до депгрупи «Нова Волинь».

Довідка

Анатолій Якубюк 2010 року обраний депутатом Волинської обласної ради по багатомандатному виборчому округу за виборчим списком Волинської обласної організації ВО «Батьківщина». Є членом фракції ВО «Батьківщина» та членом постійної комісії з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: прес-служба обласної організації ВО «Батьківщина»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Якубюка вигнали з «Батьківщини»
21 листопад, 2011, 15:54