Луцьким дітям влаштували безкоштовний відпочинок у таборі

Луцьким дітям влаштували безкоштовний відпочинок у таборі
Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку “Світанок”, що розташований неподалік міста Луцька у сосновому масиві, став переможцем тендеру на оздоровлення дітей.

З 1 до 21 липня тут безкоштовно відпочивають та оздоровлюються 75 дітей пільгових категорій із Луцька, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

За словами голови обласної організації профспілки працівників державних установ Ольги Сабурової, цьогоріч табір “Світанок” відзначає 65-річчя від дня створення. Та незважаючи на це, тут є усі необхідні умови для безпечного та комфортного перебування дітей різного віку. Постійно проводиться ремонт та реконструкція приміщень. Цьогоріч було відремонтовано ліжка у спальному корпусі та придбано нові меблі. Також придбали нове обладнання у харчоблок.

Життя тут ніби зупинилося у безтурботному дитинстві, кожен день розпочинається із ранкової зарядки та смачного сніданку. Далі діти проводять своє дозвілля, граючи у спортивні ігри, розповідаючи різні цікаві історії, співаючи пісень.

Діти забезпечені збалансованим 5-разовим харчуванням. Щовечора у таборі влаштовують цікаві розважальні заходи - концерти, дискотеки, тематичні вечори. До послуг відпочивальників - бібліотека, кімната народної творчості, басейн на відкритому повітрі.

Із захопленням про перебування у таборі розповідають самі діти. Смачне харчування, щоденні цікаві ігри, квести, змагання та безліч нових друзів залишать у них чудові враження від літнього відпочинку у таборі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.