Волинянин візьме участь у марафоні морської піхоти США

Волинянин візьме участь у марафоні морської піхоти США
Волинянин Павло Солоха потрапив до української збірної, яка візьме участь у 42-му марафоні морської піхоти США у Вашингтоні.

Про це у Facebook написав активіст Павло Ковальський.

Серед кандидатів – більш як двадцятеро офіцерів та солдатів Збройних сил України, які отримали поранення (включно з ампутаціями і подальшим протезуванням кінцівок) під час участі у бойових діях на Сході України. Критерії участі у відборі – проходження служби в АТО та наявність поранення, оскільки головна мета марафону – реабілітація

Цього року українські бійці вдруге візьмуть участь у Марафоні морської піхоти США. Окрім безпосередньо участі у забігу (дистанції 10 або 42 кілометри), поранені солдати відвідають Пентагон, Посольство України у США і зможуть поспілкуватися з побратимами зі Сполучених Штатів та інших держав.

«Волинську область представляли: Bodya Usharuk, Паша Солоха та Paul Kovalskyi. Попри чималу жару більше +30 градусів цельсія, усі наші герої справилися із дистанціями.. У відборі також брали участь представники команд «Ігор Героїв» та «Invictus Games», - йдеться в дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: марафон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин візьме участь у марафоні морської піхоти США
13 липень, 2017, 01:04