«Діти - це для них не люди?» – лучанка обурена водіями маршруток

«Діти - це для них не люди?» – лучанка обурена водіями маршруток
У Луцьку декілька маршруток підряд не зупинилися школяреві, аби не везти його безкоштовно. Адже після того, як транспорт зупиняли дорослі пасажири, водії зупинялися.

Про це Голова Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії Ірина Гайдучик написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

Авторка зауважує, що грізні пости про водіїв маршруток не новина, але випадок, свідком якого вона стала, вразив.

«Чекали з подругою 23 маршрутку і біля нас стояв хлопчина років 8. Чесно кажучи, не одразу зрозуміли ситуацію, але коли він зупиняв уже третю маршрутку, яка вчергове проїжджала не реагувавши, і коли хлопчина зі сльозами на очах розвертався і хотів уже бігти в тому напрямі, що йому потрібно, ми зрозуміли, що відбувається. Зупинили хлопчинку, запитали куди йому потрібно і зупинили маршрутку, яка нам, дорослим 4-гривневим пасажирам зупинилась», - йдеться у дописі.

«Увага питання: діти це для них не люди? Тобто дитина через ціле місто має бігти пішки бо заради гривні зупинятись не варто???Реально...шок до сьогодні і хлопчина зі сльозами на очах не виходить з голови!», - пише лучанка.

Випадок стався 12 липня о 15:40 біля Київського майдану. Хлопчику не зупинилися маршртуки №10,17 і 2. У коментараях Гайдучик зауважила, що якби зрозуміла раніше, що відбується,то позаписувала б номери маршруток.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та наші водії маршуток взагалі бидло люди , вони на дорогах ніколи не пропустять пішохода , без сигналів повороту створюють маневри , а якщо на їх смузі стоїть автомобіль то вони ніколи не зупинять а лізуть в ліву сторону нагло , тобто їх потрібно пропускати , підараси вони , все що можна сказати про водіїв громадського транспорту.
Відповісти
А те що діти самі незнають куда їм треба і махають руками коли треба і не треба
А подруге 2 17 і 10 взагалі ніде не з'їжджаються хіба що якщо 17 а то не треба говорити що небудь
Відповісти
Скотиняки ті маршрутчики. Хай їхні діти чи внуки так стоять годинами ,чекаючи,що якийсь шансономаршрутчик зупиниться
Відповісти
Як добре що підняли це питання,я декілька разів теж була свідком такої ситуації,на жаль все не виходило поскаржитися,бо сама на руках з немовлятком,хоча коли проїжали повз такої дитини,зробивши водію зауваження,сказав що не побачив,звісно це брехня)))Потрібно боротися з такими водіями,хороших на жаль є мало,чому на них немає ніякої управи?
Відповісти
коментатор "Лолікі",судячи з його тупості,водій маршрутки класичний...Номери 2,10,17 курсують по Винниченка,так що не пиши тут "що небудь" і не захищай бидло...
Відповісти
а ви рейд зробіть, поставте дитину, нехай махає, не спинився маршрутчик - зупиніть з поліцією, складіть протокол про порушення правил перевезень, назбиралось 3 протоколу - позбавили маршруту, от і вся пісня, аби було бажання, виховати можна.
Відповісти
після Гайдучик поправте тег, загубили слеш
Відповісти
МАРШРУТКИ№№ 10 І 17 ПО ПР.ВОЛІ РУХАЮТЬСЯ В РІЗНИХ НАПРЯМКАХ І НА ОДНІЙ ЗУПИНЦІ НЕ МОГЛИ БУТИ РАЗОМ.ЩОСЬ НЕ ТАК.
Відповісти
Останні новини
«Діти - це для них не люди?» – лучанка обурена водіями маршруток
13 липень, 2017, 14:35