Курортна Волинь: за скільки можна відпочити на Шацьких озерах

Курортна Волинь: за скільки можна відпочити на Шацьких озерах
На Шацьких озерах у розпалі сезон відпочинку. Прозора вода та мальовнича природа найглибшого озера Світязь ваблять туристів з усієї України.

На багатьох пляжах тут мілко, тож приїжджають родини з дітьми, – йдеться в сюжеті Факти.ICTV.

Попри пік сезону – вільні місця є – найдешевше житло по 100 гривень з людини, щоправда, вигоди спільні на декілька кімнат або й надворі.

Двомісні номери в котеджах стартують переважно від 500 гривень. Винайняти цілий будинок на декілька сімей можна щонайменше за 2 тисячі гривень на добу. Від гамірних пляжів можна сховатися на берегах інших Шацьких озер, яких у національному парку понад 20. І в тиші відпочити, насолоджуючись дикою природою.

Біля озер ставити намети не можна, адже це національний парк. Та поруч місцеві жителі здають житло. А ще в спеціальних місцях встановлені 4 наметові містечка на півтори тисячі туристів, є парковка для авто та всі вигоди. Коштує це від 20 гривень за авто та 20 за намет.

Для шанувальників активного відпочинку, хто не звик просто лежати на пляжі – сплав озерами на байдарках, або ж 20-кілометрова велоподорож екологічними стежками. Коштує таке задоволення 350 гривень з людини на день.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Курортна Волинь: за скільки можна відпочити на Шацьких озерах
13 липень, 2017, 16:44