На Волині вилучили «тіньового» підакцизу майже на 11 мільйонів

На Волині вилучили «тіньового» підакцизу майже на 11 мільйонів
Співробітники податкової міліції Волині вилучили з незаконного обігу «тіньового» підакцизу майже на 11 мільйонів гривень

Протидіючи незаконному обігу та реалізації підакцизної продукції, співробітники податкової міліції Волині у І півріччі 2017 року вилучили з незаконного обігу продукції вартістю 10 мільйонів 995 тисяч гривень, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Масштабні партії нелегального алкоголю, тютюну та пального співробітники податкової міліції Волині вилучили в ході проведення 15 обшуків та 9 оглядів під час оперативного супроводу 6 кримінальних проваджень за статтею 204 Кримінального кодексу України.

Відтак, в ході проведення цих активних заходів виявлено та припинено діяльність 3 підпільних виробництв фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів та 1 підпільну автозаправну станцію.

Завдяки діям співробітників податкової міліції Волині із незаконного обігу вилучено 9 567 літрів фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів, 1370 літрів спирту, 19 тонн паливно-мастильних матеріалів.

Зокрема, завдяки здобутій інформації щодо ймовірного незаконного обігу підакцизної продукції іноземного походження, в ході оглядів торгових точок ринків м. Луцька вилучено 1,5 тони елітних лікеро-горілчаних виробів на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Разом з тим, правоохоронцями проводяться заходи спрямовані на викриття та припинення діяльності каналів незаконного переміщення тютюнової продукції з території України до країн Євросоюзу, як поза пунктами пропуску так і автомобільним транспортом через міжнародні пункти пропуску. Результат роботи у цьому напрямку - вилучення 679 824 пачок тютюнових виробів орієнтовною вартістю понад 7 мільйонів гривень.

При цьому, припинено три факти незаконного складування та переміщення тютюну в Республіку Польща «зеленими» ділянками кордону, де й вилучено тютюнові вироби на суму більше 750 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині вилучили «тіньового» підакцизу майже на 11 мільйонів
14 липень, 2017, 10:23