Чиновники поставили в «ігнор» проблему лучан зі світлом

Чиновники поставили в «ігнор» проблему лучан зі світлом
У центрі Луцька в одному з будинків періодичні проблеми зі світлом. Посадовці та чиновники ігнорують скарги жителів.

Про це пише Волинь24.

«В нашому будинку, на вулиці Світла 4а, склалась жахлива ситуація з «Волиньобленерго». Протягом останіх років ми маємо постійні проблеми зі світлом в будинку. При найменшому вітрі в нас заплутуються проводи, від чого іде перенапруга по лінії. В мене і сусідів неодноразово горіла техніка», - нарікає лучанка Лілія Гомон.

Жінка повідомляє, що жителі постійно звертаються до «Волиньобленерго» з проханням відремонтувати лінію, але реакція, «м’яко кажучи, що у черепахи».

«Ось і вчора,коли знову вибило всі пробки через грозу,прийшлось обдзвонити всі можливі номери телефонів, для того щоб хтось приїхав. Бригаду викликали з 18:00,а вони приїхали близько 21:00, покрутились, подивились і хотіли втікти. Зусиллями загального крику їх вернули. Як виявилося, в ремонтної бригади не було чим і як вирішити нашу проблему», - обурюється жінка.

За її словами, сусіди дали працівникам бригади драбину, пилку, попросили вимкнути електропостачання прилеглих будинків.

«По суті, добились хоть якихось дій, криком! Бригада поїхала але пообіцяла повернутись сьогодні зранку. Зараз 10:30, а бригадою ще і не пахло...Електрик з ЖЕКу нам повідомив, що діла не буде,вони мають замінити наші провода на якийсь СІП. Коли я їм про це сказала, то мене мягко кажучи відшили. Типу «пишіть колективну скаргу на «Волиньобленерго» і тоді вони будуть щось робити. Хоча по факту ми знаємо що заміна цих проводів є обовязковою! Вже в самих глухих селах її провели! А в центрі міста зробити нічого не можуть!» - стверджує Лілія Гомон.

Також жінка зауважує, що місцеві жителі телефонували до багатьох структур: на гарячу лінію «Волиньобленерго», гарячу лінію мерії, МНС.

«От і питається в задачі, для чого треба було створювати масу гарячих ліній, якщо вирішити елементарну проблему по заміні проводів не допоможе ніхто? Коли наша влада почне реагувати,а не буде перекладати відповідальність зі служби на службу? Коли будинок в центрі міста перестане боятись включати техніку, ми зможемо не боятись грози та її наслідків?» - запитує жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.