У Луцьку збирають підписи для відкликання депутатів міськради

У Луцьку збирають підписи для відкликання депутатів міськради
У центрі Луцька триває збір підписів за відкликання депутатів міської ради.

Представники ініціативної групи 14 липня встановили намет на Театральному майдані обласного центру для збору підписів серед лучан, - повідомляє Волинь24.

Нагадаємо, лучани хочуть за народною ініціативою відкликати з міської ради п’ятьох депутатів, які відійшли від лінії партії.

Йдеться про обраних від БПП «Солідарність» Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука, колишніх членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Булу, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Відповідне рішення було прийняте на зборах містян 10 липня у приміщенні автозаводу «Богдан».

Тоді присутні на зборах утворили ініціативну групу з 93 осіб, які вже найближчим часом мали розпочати збір підписів за відкликання депутатів.

Мешканцям міста пропонують поставити свій підпис за відкликання обранців. Щоб це зробити, людина має залишити свої паспортні дані. Обов'язковою умовою є також луцька прописка.

Як пояснив представник ініціативної групи, таких палаток у місті стоятиме кілька, в найбільш людних мікрорайонах. З його слів, лучани схвально сприйняли ідею й охоче ставлять свої підписи, але багато з тих, хто підходить до палатки і виявляє намір підтримати ініціативу, не має з собою паспорта.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укроп давай досвіданья
Відповісти
Толкове рішення
Відповісти
Аркадий стыд то какой
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збирають підписи для відкликання депутатів міськради
14 липень, 2017, 18:17