На Сході загинув український військовий

На Сході загинув український військовий
За минулу добу бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. Внаслідок обстрілу троє українських бійців отримали поранення, одна людина загинула.

Сили АТО 15 разів відкривали вогонь у відповідь, повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Згідно з інформацією, після 18 годин на маріупольському напрямі незаконні збройні формування з гранатометів і 82 міліметрових мінометів били по українських позиціях в районі Гнутове, Павлопіль, Водяного, Кам'янки. А з 8 години вечора і майже протягом 2 годин бойовики з мінометів калібру 120 міліметрів в, зенітної установки, великокаліберних кулеметів обстрілювали Широкино. В результаті цього обстрілу 2 військових ЗСУ отримали поранення. Також з 120 міліметрових мінометів і танка бандформування били по Красногорівці. Крім того, вночі, під вогнем гранатометів в черговий раз виявилися цивільні будівлі в Мар'їнці.

"На донецькому напрямку противник о 21 годині зі стрілецької зброї і гранатометів вів вогонь по шахті Бутівка і Авдіївки. Ще один наш військовий отримав поранення під час обстрілу Кам'янки", - йдеться в повідомленні.

Різке збільшення вогневих провокацій в кінці минулої доби зафіксовано на луганському напрямку, передає штаб. Тут бойовики близько 23 годин зі стрілецької зброї і гранатометів вели вогонь по селищам Донець і Новозванівка. А з 82 міліметрових мінометів накривали Кримське.

"Цієї ночі відбулося і бойове зіткнення українських військ з противником. Майже з півночі і до 2 ночі в районі Новотошківському група бойовиків безуспішно намагалася наблизитися до позицій сил АТО. На жаль, в ході цих бойових дій один український захисник загинув", - інформують в прес-центрі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.