Надірвані гроші і мама «під шафе»: нічні пригоди у Луцьку

Надірвані гроші  і мама «під шафе»: нічні пригоди у Луцьку
У Луцьку окрім "традиційних" бійок та ловлі нетверезих водіїв, виник конфлікт між клієнтом та магазином через надірвану купюру, а також самооборонівці відвезли додому нетверезу жінку, на яку чекали чоловік та семилітній син.

Звіт із чергування однієї із груп швидкого реагування "Самооборони Волині" він виклав на своїй сторінці у мережі Facebook.

Ніколайчук розповів про дві оригінальні події адже інше - вже звичні бійки, патрулювання та освідування нетверезих водіїв.

"22:04, виклик на вул. Шевченка до супермаркету "Наш край" на конфлікт, що виник між клієнтом та охороною. Причина суперечки: відмова персоналом прийняти до розрахунку українські гроші в українському магазині, посилаючись на те, що купюра в 500 гривень є надірваною. Конфлікт досягнув критичного рівня, що охоронець був змушений телефонувати на лінію 102", - йдеться у дописі.

Відтак конфлікт вдалося владнати за лічені секунди - Ніколайчук просто розміняв чоловіку купюру, яку згодом без зайвих питань прийняли у якості плати за пальне на АЗС "ОККО".

"Ми отримали подяку та жирний плюс у карму, а працівникам магазину пообіцяли хорошу рекламу. Що й роблю зараз. Схоже на те, що там забули засадниче правило торгівлі: "Клієнт завжди правий!" Дисциплінарне стягнення мав би понести головний касир, яка телефоном дала вказівку гроші до розрахунку не приймати, охорона закладу, що прийняла рішення виставити покупця за двері та й сам заклад, бо "Правил торгівлі" ще ніхто не відміняв", - зауважує чоловік.

"00:11, ще одна подія залишила доволі неприємні враження. Ймовірно, що може трапитись із багатьма. Тому, будьте обачними, коли присідаєте випивати. Отже, направляємося за адресою по вул. Шота Руставелі: невідома особа грюкає в двері. Невідомою виявилася пані у стані сильного алкогольного сп'яніння, котра ледь насилу за якоюсь надцятою спробою таки змогла вимовити адресу свого проживання. Знайшли квартиру, згодом занепокоєного чоловіка, який дякував за доставку додому безпорадного тіла, обвішеного золотом. Дякував, що не в наркодиспансер. Насправді повезло пані, що не натрапила на грабіжників посеред ночі. А вдома семилітній син..", -підсумував Ніколайчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
під шофе - від французького chauffer (нагрівати)
Відповісти