На Волині - три нові дороги

На Волині - три нові дороги
На Волині відкрили три нових лісових дороги.

14 липня на базі ДП “Колківське ЛГ”, ДП “Поліське ЛГ” та ДП “Маневицьке ЛГ” відбулася виїзна виробнича семінар-нарада директорів лісогосподарських підприємств, - повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Її провів начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко разом зі своїми заступниками Віктором Сахнюком та Олександром Рибчинським. До семінару-наради долучалися сільський голова Велико-Оснівської сільської ради Сергій Ковбасюк та сільський староста Галузії Іван Шпак, лісничі та майстри лісу.

Головною темою семінару-наради була розбудова лісотранспортної дорожньої мережі. Цього дня начальник лісоуправління Олександр Кватирко з директорами та сільськими головами перерізали три стрічки, відкривши три дороги у масивах усіх трьох лісогосподарств.

Загалом цього дня було введено в експлуатацію 22,5 км лісових доріг. Разом проінспектували якість дорожнього полотна, оглянули інфраструктуру – знаки, вказівники, інформаційно-просвітницькі білборди, рекреаційні пункти, пожежні водойми.

Інтенсивний графік роботи дозволив висвітлити цілий ряд інших надзвичайно важливих для лісогосподарювання тем. Зокрема, організатори семінару-наради особливу увагу загострили на методах лісовідновлення та доглядах за культурами. Не залишилися поза увагою новітні методики заготівлі деревини. Учасники семінару-наради також познайомилися з веденням еклектронного обліку деревини.

А ще відвідали відбудоване Колківське та капітально реконструйоване Осницьке лісництва. Не оминули увагою і тему ведення мисливського господарства, побувавши на мисливському комплексі ДП “Маневицьке ЛГ”, де оглянули вольєр для диких свиней, фазанарій, будиночок мисливця.

Подібні семінари-наради з виїздом на місця дають можливість не тільки ознайомитися з найновішими наробками і досягненнями колег-лісівників, а й почерпнути їх кращий досвід, аби впровадити у себе.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліс, дорога
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині - три нові дороги
15 липень, 2017, 15:01