Добкіна хочуть арештувати на 2 місяці

Добкіна хочуть арештувати на 2 місяці
У суботу, 15 липня, Печерський районний суд Києва розглядає питання про обрання запобіжного заходу народному депутату від Опозиційного блоку Михайлу Добкіну, якого парламент позбавив недоторканності.

Прокуратура просить суд застосувати щодо народного депутата Добкіна запобіжний захід у вигляді арешту, а розмір застави визначити у розмірі не менше 150 мільйонів гривень, повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що сторона обвинувачення обґрунтувала це клопотання побоюваннями, що Добкін може впливати на хід розслідування.

Нагадаємо, що 13 липня Верховна Рада України дала дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Михайла Добкіна.

14 липня Гепрокуратура вручила Добкіну підозру.

Генпрокуратура підозрює депутата в зловживанні службовим становищем і сприянні шахрайству з метою заволодіння 78 га землі в Харкові вартістю понад 220 млн грн. Розслідування ведеться за ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.