Відомо, хто може заплатити заставу за Добкіна

Відомо, хто може заплатити заставу за Добкіна
Зібрати гроші для внесення застави за народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна готові нардепи з його фракції.

Відповідна заява з'явилась на сайті політсили, - передає 24 канал.

"І я, і всі інші члени нашої команди, будемо допомагати своєму другові й колезі вийти з цієї ситуації, щоб він жодної хвилини не перебував в ув'язненні в слідчому ізоляторі. Ми зробимо для цього все необхідне. І буквально наступного тижня буде відомо, скільки грошей внесе кожен з нас у цю благородну справу",
– заявив опоблоківець Вадим Новинський.

Про те, що колеги Добкіна по фракції готові внести за нього заставу раніше заявив й один з лідерів політсили Юрій Бойко.

Нагадаємо, 15 липня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід нардепу від "Опозиційного блоку" Михайлу Добкіну у вигляді тримання під вартою впродовж двох місяців з можливістю внесення застави у розмірі 50 мільйонів гривень.

У четвер, 13 липня, депутати Верховної Ради більшістю голосів підтримали усі три подання генпрокурора про зняття недоторканності, затримання та арешт народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомо, хто може заплатити заставу за Добкіна
16 липень, 2017, 06:37