У Володимирі-Волинському завершилася літня школа мистецтв

У Володимирі-Волинському завершилася літня школа мистецтв
15 липня у приміщенні місцевої гімназії відбувся останній, 5-й майстер-клас у рамках літньої школи мистецтв.

Цього разу дорослих і дітей навчала мистецтву батику викладач Володимир-Волинської художної школи і співорганізатор мистецького проекту Ірина Надюкова, - пише БУГ.

Нагадаємо, що володимир-волинська літня школа мистецтв – це освітній проект, який ставив перед собою завдання ознайомити жителів міста різного віку з різноманітними видами образотворчого мистецтва. Заняття відбувалися протягом 5 тижнів щосуботи.

До Володимира приїжджали експерти в різних галузях образотворчого мистецтва. Так відвідувачі майстер-класів вчилися мистецтву каліграфії, малювати пастелями та виготовляти черпаний папір, створювати глиняні свищики.

Усі викладачі працювали на волонтерських засадах. Проект був реалізований за підтримки гранту наданого Державним Департаментом США, який виграла колишня учасниця програми FLEX Ірина Надюкова. За словами дівчини, літньої школи мистецтв не існувало би без ідей її мами, Ірини Надюкової.

Заступник міського голови Лариса Кулікова 15 липня привітала організаторів із вдало реалізованим проектом та подякувала за їхні старання та пророблену роботу, яка пішла на користь громадянам міста. Лариса Кулікова вручила молодшій Ірині Надюковій квіти та подяку міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.