В Криму триває купальний сезон: температура води аномально тепла

В Криму триває купальний сезон: температура води аномально тепла
На міських пляжах Севастополя, а також в Блакитній бухті вода тримається близько плюс 16-17 градусів за Цельсієм, що дозволяє багатьом городянам не закривати купальний сезон.

На морі повний штиль, а в місті розквітають квіти й на деяких фруктових деревах навіть з'явилися плоди, пише УНН з посиланням на РІА Новини.

Севастополь зустрів перший день зими аномально теплою погодою: температура повітря останні три дні коливається від плюс 16 до плюс 20.

Навесні кримські синоптики заявляли про те, що в цьому році вже в квітні в Севастополі настало літо. Незважаючи на різке похолодання по всій Україні і Криму в листопаді, в Севастополі трималася відносно тепла погода, а починаючи з середи повітря прогрілося до плюс 18 градусів. На думку синоптиків, аномальному потеплінню сприяє південний вітер.

Кореспондент агентства особисто об'їхав кілька районів міста і переконався в тому, що практично скрізь зазеленіла трава, на деяких деревах розпускаються бруньки, а у декількох слив, які ростуть біля моря, з'явилися перші плоди. В центрі міста на десятках клумб розцвіли квіти, навколо них літають бджоли і метелики. А на Приморському бульварі, на подив городян, зацвіли кілька троянд.

За попередніми прогнозами, аномально тепла погода у Севастополі може протриматися всю першу декаду грудня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Кореспондент агентства особисто об'їхав кілька районів міста і переконався в тому, що практично скрізь зазеленіла трава, на деяких деревах розпускаються бруньки, а у декількох слив, які ростуть біля моря, з'явилися перші плоди. В центрі міста на десятках клумб розцвіли квіти, навколо них літають бджоли і метелики".

Оце ж їхній кореспондент "мочить", по-іншому не скажеш!)) Скрізь зелена трава і перші плоди, то вже занадто! На вулиці справді тепло (на термометрі +14), але отих всіх чуд немає!
Відповісти
Останні новини
В Криму триває купальний сезон: температура води аномально тепла
01 грудень, 2012, 10:40