На учасників збору підписів за відкликання луцьких «депутатів-зрадників» знову тиснуть

На учасників збору підписів за відкликання луцьких «депутатів-зрадників» знову тиснуть
Депутати Луцької міської ради Сергій Була та Костянтин Петрочук вразили активістів, які збирають підписи за їх відкликання, незнанням законів.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці ініціативи в Facebook.

Нагадаємо, у Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу (на фото - справа), Костянтина Петрочука (на фото - зліва) та Аркадія Соломатіна. Їх можуть позбавити мандатів уже за два місяці.

З 14 липня в місті стоять 4 намети, в яких здійснюють збір підписів за відкликання. Від першого дня активісти, які збирають підписи, перебувають під тиском групи прихильників депутатів-"відкликанців", зокрема отримують погрози.

Новий інцидент трапився 16 липня біля намету, що поблизу "Північного" ринку.

"Поки що депутати Була та Петрочук вражають своїм незнанням законів. Щойно вони прийшли до одного з наших наметів біля Північного ринку та звинуватили наших активістів в тому, що вони поширюють проти них неправдиву інформацію та викликали на допомогу поліцію", - йдеться в повідомленні на сторінці ініціативи.

"Шановні "відкликанці". Враховуючи повну відсутність у вас базових знань законів нагадаємо, що питання "поширення неправдивої інформації" вирішується виключно в судовому порядку. Поліція не має жодних повноважень для реакції в подібній ситуації. Але патрульні все одно зобов'язані приїхати, бо був виклик на 102.

Приїхати для того, щоб переконатися у відсутності складу злочину в діях активістів та поїхати. А могли б в цей час запобігти реальному злочину в іншій частині міста. Але ж ні - через незнання законів Булою та Петрочуком за наші з вами податки поліцію відривають від важливіших справ".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По ходу чують,що скоро лишаться без мандатів....мдаа Була без мендату точно не добудує Егоїста...
Відповісти
У запроданців реальний страх. Вже на палатки нападають.
Відповісти
А где .... Соломатин?
Відповісти
Давно пора таких горе дупутатів відкликати , щоб іншим було взірцем... пристосуванці присосались для особистого збагачення , ще б козюру туди ж
Відповісти
Костя тримайся,ми з тобою
Відповісти
За те що вони лягли під укроп очевидно отримали гроші, думали 2 зайці вб"ють - і бабло візьмуть, і "дах" будуть мати. Та не так сталося, як гадалося, зрадників ніхто не любить, тому приходить їм кінець, ось і агонія почалась!
Відповісти
Аркадій, напевно, на своїй ділянці на березі Світязя вже відпочиває)
Відповісти
Останні новини
На учасників збору підписів за відкликання луцьких «депутатів-зрадників» знову тиснуть
16 липень, 2017, 16:45