На Волині судитимуть керівника облавтодору

На Волині судитимуть керівника облавтодору
На Волині звинувачують у розтраті 290 тисяч гривень державних коштів керівника Державного підприємства «Волинський облавтодор».

Директор ДП, яке належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, у 2015 році, діючи всупереч інтересам служби та в інтересах третіх осіб, уклав завідомо невигідний договір та здійснив закупівлю у одного зі столичних суб’єктів підприємницької діяльності фарби для дорожньої розмітки за завищеними цінами, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Після проведення робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області, без погодження із замовником, різницю у ціні було включено до актів приймання виконаних будівельних робіт та оплачено.

Керівника підприємства обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 191 КК України (розтрата майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем), й невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.