Луцький депутат розказав про робочі будні та «рішання»

Луцький депутат розказав про робочі будні та «рішання»
Депутат Луцької міськради Олександр Лазука оприлюднив власну версію подій навколо резонансного демонтажу кіоску на Завокзальному ринку.

Про це він написав у Facebook.

Лазука стверджує, що сьогодні став свідком складної ситуації. «Пані Людмили Мельничук звернулася до нашого офісу за допомогою. Складно відмовити мешканці, яка є багатодітною мамою та ще й дружиною учасника бойових дій, коли вона намагається захистити єдине джерело доходу сім'ї - невеликий кіоск на Варшавському ринку... Ситуація, яка склалася у справі продовження паспорту прив'язки складна, але чи бувають прості звернення мешканців? Не думаю», - зазначив обранець громади.

За його словами, жінка отримала ухвалу суду, яка зобов'язувала виконком повторно розглянути питання про демонтаж на засіданні виконавчого комітету. Це питання було знято з розгляду виконкому на доопрацювання.

«В результаті доопрацювання та консультацій, чиновниками для пані Мельничук Людмили було рекомендовано підготувати пакет документів та подати для отримання висновку та розгляду на робочій групі з встановлення тимчасових споруд. Жителька так і зробила, документи були зареєстровані в ЦНАПі в п'ятницю. Мельничук Людмили обіцяли, що ніхто не демонтуватиме її кіоск до рішення робочої групи, на яке очікували в липні, що звучало досить логічно», - йдеться в дописі.

Лазука зазначив: «Сьогодні зранку мені раптово зателефонувала пані Людмила і повідомила про те, що її кіоск демонтують. Прибувши на місце події, з'ясував, що споруду демонтують, не чекаючи на рішення з повторного розгляду виконкомом. Також уповноважені особи не змогли надати підтвердження того, що власницю попередили про демонтаж безпосередньо перед знесенням, тому не дивно, що вона дізналася про процедуру уже після прибуття крану на ринок сьогодні зранку і не була присутня під час початку знесення. Відтак не знаю, чи був здійснений опис майна, яке було вилучено».

«Поважаю роботу департаменту муніципальної поліції, це правда, вона непроста, але мені дійсно складно зрозуміти чому депутату на місці подій демонстративно відмовлялися своєчасно надати пояснення, чому не попередили мешканку перед демонтажем, чому опиралися на рішення виконкому, яке підлягало повторному розгляду і головне - як могли не знати про додаткове вивчення питання і вказівку від високопоставлених чиновників на підготовку документів на продовження паспорту прив'язки? Як можна було не знати про всі ці моменти, якщо усі причетні до справи управління та відділи, включно з заступниками та радниками міського голови знали усі деталі справи достеменно?

Шкода, коли копіткі та довготривалі намагання вирішити проблему в межах закону, які вже знаходяться на стадії розгляду компетентними органами, раптово завершуються так, ще й під узагальнювальні та безпідставні закиди про «рішання», - написав депутат міськради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: демонтаж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ви хотіли, не знаєте хто керує містом?
Робота розвалена, нові заступники і начальники не розуміють куди попали і що робити, як працювати, права рука не знає що робить ліва, в місті смердить півроку, сміття лежить тижнями, а "пацани" за владу боряться, не до лучан їм, для них головне поліщука менром поставити.
А а швейцарії не смердить, жити можна, кому ті лучани треба?
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат розказав про робочі будні та «рішання»
17 липень, 2017, 22:18