Назвали кращого студента-журналіста

Назвали кращого студента-журналіста
В Інституті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки визначлили переможця конкурсу «Кращий журналіст» - ним стала студентка третього курсу Анастасія Передрій (на фото).

Загалом у фінал конкурсу вийшли п’ятеро студентів – Юрій Горбач, Тетяна Денисюк, Володимир Грисюк, Анастасія Передрій та Андрій Мошкун, повідомили у прес-службі університету.

Під час першого та другого етапів конкурсу викладачі кафедри видавничої справи та редагування й журналістики оцінювали студентські напрацювання з обраного фаху. Тоді робота Юрія Горбача й радіопроект Анастасії Передрій визнали кращими.

Членами журі конкурсу були власний кореспондент газети «Урядовий кур’єр» на Волині Валерій Мельник (голова журі), головний редактор газети «Слово Волині» Наталія Шепель та журналіст інтернет-видання «Волинська правда», працівник інформаційного центру СНУ, член Національної спілки письменників України Ольга Ляснюк.

Серед завдань для фіналістів – експромти на тему «Екологічні проблеми Волині», демонстрація аудіовізуального сюжету, який потрібно було трансформувати у формат малого публіцистичного жанру (замітку, замальовку, кореспонденцію тощо), пропозиції щодо організації нових видань, моделювання виконання редакційного завдання – висвітлення в пресі відкриття відновленого луцького ЦУМу.

За підрахунком голосів переможцем визнали Анастасію Передрій. Їй вручили диплом першого ступеня, грошову винагороду та рекомендували на призначення стипендії Вічного фонду Степана та Євгенії Радіонів (Австралія).

Решта фіналістів посіли друге призове місце.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ, СЄНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не люблю її. Як журналыстка геть нульова. От тільки має вдачу сунутись в усі дірки.
Відповісти
настя - молодчина! без сумнівів!)
Відповісти
У Настуні як у журналістки - хороше майбутнє. Читаю її. Журналіст (ка) повинні "сунутись в усі дірки", крім тих, які має на увазі "Білка". Така робота: під лежачий камінь вона не тече. А ще схоже, що коментатор не в тій "дірці", в якій би їй було комфортно.
Відповісти
На останній фото в жовті кофті - певно син В"ячеслава Піховшека, нє? Дуже подібний
Відповісти
Нічого особливого, якщо чесно, проте це моя особиста думка... "Найкращий журналіст" повинен підкорювати аудиторію, зацікавлювати... бути всебічно розвиненою людиною))) А це щось проміжнє, але аж ніяк не "най.."
Відповісти
Останні новини
Назвали кращого студента-журналіста
01 грудень, 2012, 13:07